MSL PHARMA

Filtriranje izdelkov

Filtriranje izdelkov

Iskanje

Namembnost

Linije

Izdelki za nego pri problematiki

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivni depigmentacijski serum

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivni depigmentacijski serum, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz, roke, dekolte. Serum je zasnovan za lokalno obravnavo hiperpigmentacij na koži (obraz, roke, dekolte). Zmanjšuje obstoječe rjave madeže, preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij in povrne koži svetlost. Učinkovine imajo močno sinergijsko depigmentacijsko delovanje. Vzroki hiperpigmentacij so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

26,00 

FIDERMA CLARIFID depigmentacijski čistilni gel

FIDERMA CLARIFID Depigmentacijski čistilni gel, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz in telo. Je posebej zasnovan za kožne hiperpigmentacije. Njegova visokotehnološka formula ima posvetlitvene in nežne lastnosti pilinga in kožo pripravi na nadaljnjo depigmentacijsko nego. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

24,00 

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivna depigmentacijska krema

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivna depigmentacijska krema, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz, roke, dekolte. Krema je posebej zasnovana za lokalno obdelavo hiperpigmentacij na koži (obraz, roke, dekolte). Njena formula zmanjšuje obstoječe rjave madeže in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Učinkovine imajo močno sinergijsko depigmentacijsko delovanje. Vzroki hiperpigmentacij so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

31,00 

FIDERMA CLARIFID Depigmentacijski nočni serum

FIDERMA CLARIFID Depigmenting night serum - depigmentacijski nočni serum, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz, roke in dekolte. Je posebej zasnovan za hiperpigmentacije kože. Njegova visokotehnološka formula zavira prekomerno proizvodnjo melanina, zmanjšuje in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

30,00 

FIDERMA CLARIFID depigmentacijska dnevna krema

FIDERMA CLARIFID Depigmentacijska dnevna krema, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz, roke, dekolte. Krema CLARIFID je posebej zasnovana za lokalno obdelavo hiperpigmentacij na koži. Njena formula zmanjšuje obstoječe rjave madeže in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

28,00 
- 30%

FIDERMA CLARIFID depigmentacijska sončna krema SPF 50+

FIDERMA  CLARIFID Depigmenting sunscreen SPF 50+, depigmentacijska sončna krema. Je posebna krema za sončenje za odpravljanje hiperpigmentacije. Njena formula zagotavlja zelo visoko zaščito pred žarki UVA in UVB, spodbuja zmanjševanje rjavih madežev, preprečuje njihov nastanek in deluje proti staranju kože. Z nanovejšimi zaščitnimi faktorji, fotostabilnimi in odlično odpornimi na vodo.

19,25 

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivno depigmentacijsko mleko

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivno depigmentacijsko mleko, za rjave madeže (hiperpigmentacije), za telo, je posebej zasnovano za obsežno obdelavo hiperpigmentacij na koži telesa. Njegova formula zmanjšuje obstoječe rjave madeže in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Učinkovine imajo močno sinergijsko depigmentacijsko delovanje. Vzroki hiperpigmentacij so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

37,00