MSL PHARMA

Filtriranje izdelkov

Filtriranje izdelkov

Iskanje

Namembnost

Linije

Izdelki za nego pri problematiki

FIDERMA SEBOFID Treatment cream – negovalna krema

Negovalna krema SEBOFID je namenjena za seboroične luskaste spremembe na obrazu. Njena sestava nevtralizira prekomerni sebum, srbenje in rdečico ter kožo hitro pomiri.

22,00 

FIDERMA SEBOFID Anti dandruff shampoo – šampon proti prhljaju

Šampon proti prhljaju SEBOFID je namenjen za seboroične luskaste spremembe lasišča. Njegova sestava nevtralizira prekomerni sebum, prhljaj, srbenje in rdečico ter hitro pomiri srbenje na lasišču (že po prvi uporabi).

23,00 

FIDERMA SEBOFID Treatment spray – negovalno razpršilo

Negovalno razpršilo SEBOFID je namenjeno za seboroične luskaste spremembe na lasišču, poraščenih delih telesa in na ostalih delih telesa. Njegova sestava nevtralizira prekomerni sebum, srbenje in rdečico ter tako daje hiter občutek ugodja.

22,00 

FIDERMA SEBOFID čistilni gel za kožo proti luščenju, rdečici in srbenju

SEBOFID Čistilni gel je namenjeno za obraz in telo. Poleg švicarske ledeniške vode, ki je bogata z minerali, vsebuje oktopiroks, fukozo, galaktozo in galakturonsko kislino ter tokoferol. Namenjeno je zmanjševanju rdečice in lusk na koži. Očisti in pomirja razdraženo kožo in nevtralizira prekomerni sebum. Upošteva ravnovesje kože, omogoča lajšanje srbenja in rdečice kože. FIDERMA SEBOFID čistilni gel se nanese na vlažno kožo, nežno zmasira in spere. Za dnevno nego seboroično luskastih sprememb na obrazu in telesu. Izdelek je dermatološko testiran.

22,50