MSL PHARMA

Linija VITAFID C

ANTIOKSIDANTIVNO DELOVANJE

Notranji in zunanji dejavniki

NEŽELENI UČINKI ZDRAVIL
Neželeni učinki zdravil lahko privedejo do tvorbe ROS (reaktivnih kisikovih spojin).

IZPOSTAVLJANJE SONCU
Izpostavljanje kože UV sevanju privede do dramatičnega povečanja produkcije reaktivnih kisikovih spojin (ROS).

ZDRAVJE
Reaktivne kisikove spojine (ROS) so povezane s mnogimi težavami (kronična vnetja, bolezni, povezane s starostjo, in rakovimi obolenji).

PREHRANA
Neuravnotežena in nepravilna prehrana lahko privedeta do pomanjkanja vitaminov in antioksidantov, ki so zelo pomembni za zdravje kože in celotnega telesa.

POMANJKANJE ANTIOKSIDANTOV
Kombinacija pomanjkanja antioksidantov in nezadovoljive prehrane lahko naredita posameznika bolj dovzetnega za oksidativni stres, kar tudi lahko poveča možnost za nastanek raka.

FIDERMA_VITAFID-C_koncentriran_antioksidativni_serum

VITAFID C Concentrated antioxidant serum | koncentriran antioksidativni serum

Lastnosti: Regeneracijski serum VITAFID-C je koncentrirana nega z močnim antioksidativnim delovanjem, ki popravlja nepravilnosti na koži, zmanjšuje nepopolnosti in koži povrne sijaj. Intenzivno navlažena koža bo ponovno pridobila čvrstost in enakomerno polt.
Glavne učinkovine: švicarska ledeniška voda, askorbinska kislina, natrijev askorbilfosfat, glicerin, olivem 1000 in Natrosol 250 HHX.
Navodilo za uporabo: Regeneracijski serum VITAFID C nanesite enkrat dnevno na obraz in vrat. Tekstura je lahka in se hitro vpije. Izgled je žameten in nemasten.
Volumen: 15 ml.