MSL PHARMA

Posebni popusti

Izdelki s krajšim rokom uporabe:

Prikaz vseh 4 rezultatov

- 30%

FIDERMA SEBOFID Treatment spray – negovalno razpršilo (Akcija)

Minimalni rok uporabe: 30.09.2024 Negovalno razpršilo SEBOFID je namenjeno za seboroične luskaste spremembe na lasišču, poraščenih delih telesa in na ostalih delih telesa. Njegova sestava nevtralizira prekomerni sebum, srbenje in rdečico ter tako daje hiter občutek ugodja.

15,40 
- 30%

FIDERMA CLARIFID depigmentacijski čistilni gel (Akcija)

Minimalni rok uporabe: 30.09.2024 FIDERMA CLARIFID Depigmentacijski čistilni gel, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz in telo. Je posebej zasnovan za kožne hiperpigmentacije. Njegova visokotehnološka formula ima posvetlitvene in nežne lastnosti pilinga in kožo pripravi na nadaljnjo depigmentacijsko nego. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

16,80 
- 30%

FIDERMA ONIFID Hydrogel (Akcija)

Minimalni rok uporabe: 31.10.2024 FIDERMA ONIFID hydrogel je dermokozmetični pomožni izdelek pri negi spremenjenih nohtov. Regenerira, vlaži in preoblikuje krhke nohte ter ščiti keratin pred zunanjimi vplivi. Na nohtih ustvarja okolje, ki je neprimerno za razmnoževanje gliv in bakterij. Nohti bodo navlaženi, zaščiteni in odpornejši.

16,86 
- 30%

FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivno depigmentacijsko mleko (Akcija)

Minimalni rok uporabe: 30.09.2024 FIDERMA CLARIFID PLUS intenzivno depigmentacijsko mleko, za rjave madeže (hiperpigmentacije), za telo, je posebej zasnovano za obsežno obdelavo hiperpigmentacij na koži telesa. Njegova formula zmanjšuje obstoječe rjave madeže in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Učinkovine imajo močno sinergijsko depigmentacijsko delovanje. Vzroki hiperpigmentacij so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

25,90 

Po zakonu o kozmetiki navedba minimalnega roka trajanja ni obvezna za kozmetične izdelke z minimalnim rokom trajanja več kot 30 mesecev. Za takšne izdelke je potrebno navesti časovno obdobje po odprtju izdelka, ko je njegova uporaba varna in ga uporabnik lahko brez škode uporablja.
Kljub temu so na izdelkih FIDERMA na embalaži napisani minimalni roki trajanja izdelkov.
V podjetju smo se odločili, da te izdelke, ki so popolnoma varni in uporabni, prodamo po posebnih akcijskih cenah.
*Vsi izdelki FIDERMA imajo časovno obdobje po odprtju izdelka 12 mesecev. Pomeni, da je izdelke varen za uporabo 12 mesecev po tem, ko ste ga odprli.