FIDERMA ACNEFID

Linija ACNEFID
za mastno kožo z nepravilnostmi

Linija ACNEFID je sedaj že v lekarnah. Dobili smo že veliko povratnih informacij, ki so celo nas presenetile, saj so bile vse izredno dobre. Uporabniki so bili zelo zadovoljni s celotno linijo ACNEFID, ki zajema ACNEFID čistilni gel, ACNEFID čistilni piling in ACNEFID intenzivna nega. Posebej so poudarili, da uporaba izdelkov linije ACNEFID ne izsuši kože, tudi pri zelo pogosti uporabi, ter da akne in nepravilnosti izginejo izredno hitro.

ACNEFID čistilni gel za mastno kožo z nepravilnostmi. Za obraz in telo.

Lastnosti: ACNEFID Purifying cleansing gel (čistilni gel) je mehko peneč se gel, ki je bil zasnovan tako, da nežno očisti mastno kožo z nepravilnostmi. Njegova formula nežno čisti, normalizira prekomerno izločanje sebuma in ohranja pH kože. Na očiščeno kožo lahko nanesete dermatološka zdravila. Čistilni gel ACNEFID je odličen za čiščenje obraza in telesa.

Glavne učinkovine: deviško moringovo olje, glikol distearat, cinkov glukonat, bakrov glukonat, hidrolizirane beljakovine sirotke.

Navodila za uporabo: ACNEFID čistilni gel nanesite vsak dan zjutraj in zvečer na vlažno kožo in nežno masirajte. Izperite in posušite.

Izdelek je na voljo v izbranih lekarnah in v spletnih lekarnah: Lekarnar.com Lekarna Plavž Lekarna Ljubljana Moja lekarna Prva lekarna Lekarna Mačkovec

ACNEFID intenzivna nega za mešano do mastno kožo z nepravilnostmi, proti pegam, ogrcem in madežem. Za obraz.

Lastnosti: ACNEFID Intensive care combination to oily skin intenzivna nega za mešano do mastno kožo je kozmetični izdelek, ki normalizira prekomerno nastajanje sebuma, uravnava diferenciacijo keratinocitov in nadzoruje razmnoževanje bakterij. Njegova uravnotežena formula z nežnim učinkom pilinga zagotavlja popolno vlaženje in blaži draženje.

Glavne učinkovine: izvleček iz skorje magnolije, Glycyrrhiza glabra (izvleček korenine, golostebelni sladki koren), salicilna kislina, deviško moringovo olje, organska tapioka (matira kožo, brez silikonov in nanoplastike), glikolna kislina.

Navodila za uporabo: ACNEFID Intenzivno nego nanesite na mastno kožo enkrat na dan, nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. V primeru stika z očmi jih obilno sperite.

Izdelek je na voljo v izbranih lekarnah in v spletnih lekarnah: Lekarnar.com Lekarna Plavž Lekarna Ljubljana Moja lekarna Prva lekarna Lekarna Mačkovec 

ACNEFID čistilni piling gel za mastno kožo z nepravilnostmi. Za obraz in telo.

Lastnosti: ACNEFID Purifying scrub čistilni piling gel je negovalna kozmetika, zasnovana za nežno čiščenje mastne kože z nepravilnostmi. Njegova formula nežno čisti, normalizira prekomerno tvorbo sebuma in upošteva pH kože. Očiščena koža je pripravljena za dermatološke terapije. ACNEFID Purifying scrub čistilni piling gel je odličen za uporabo na obrazu in telesu.

Glavne učinkovine: koruzno grobo zmleto zrnje, etilheksil glicerin, deviško moringovo olje, beljakovine sirotke.

Navodila za uporabo: Enkrat dnevno nanesite čistilni gel ACNEFID Purifying scrub na vlažno kožo in nežno masirajte. Izperite in posušite. Pri težjih vnetjih kože piling lahko uporabite le enkrat tedensko oz. po presoji strokovnjaka.

Izdelek je na voljo v izbranih lekarnah in v spletnih lekarnah: Lekarnar.com Lekarna Plavž Lekarna Ljubljana Moja lekarna Prva lekarna Lekarna Mačkovec

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete po tel: 05/99 47 501, preko e-pošte: info@msl-pharma.si ali preko družbenih omrežjih.

Svetujemo, da se pri kakršnikoli obolenjih kože, nohtov ali lasišča posvetujete s svojim zdravnikom, dermatologom ali farmacevtom.

 

Scroll to top