MSL PHARMA

Filtriranje izdelkov

Filtriranje izdelkov

Iskanje

Namembnost

Linije

Izdelki za nego pri problematiki

FIDERMA ACNEFID čistilni gel

ACNEFID PURIFYING CLEANSING GEL (čistilni gel) je mehko peneč se gel, ki je bil zasnovan tako, da nežno očisti mastno kožo z nepravilnostmi. Njegova formula nežno čisti, normalizira prekomerno izločanje sebuma in ohranja ph kože. Na očiščeno kožo lahko nanesete dermatološka zdravila. Čistilni gel ACNEFID je odličen za čiščenje obraza in telesa. Glavne sestavine so: deviško moringovo olje, glikol distearat, cinkov glukonat, bakrov glukonat in hidrolizirane beljakovine sirotke.

21,00 

FIDERMA ACNEFID intenzivna nega

ACNEFID intenzivna nega za mešano do mastno kožo je kozmetični izdelek, ki normalizira prekomerno nastajanje sebuma, uravnava diferenciacijo keratinocitov in nadzoruje razmnoževanje bakterij. Njegova uravnotežena formula z nežnim učinkom pilinga zagotavlja popolno vlaženje in blaži draženje. Glavne učinkovine so: izvleček iz skorje magnolije, izvleček korenine golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra), salicilna kislina, deviško moringovo olje, organska tapioka in glikolna kislina.

19,00 

FIDERMA ACNEFID piling gel

ACNEFID Purifying scrub ‒ čistilni piling je negovalna kozmetika, zasnovana za nežno čiščenje mastne kože z nepravilnostmi. Njegova formula nežno čisti, normalizira prekomerno tvorbo sebuma in upošteva pH kože. Očiščena koža je pripravljena za dermatološke terapije. ACNEFID Purifying scrub - čistilni piling gel je odličen za uporabo na obrazu in telesu.

21,00