MSL PHARMA

Filtriranje izdelkov

Filtriranje izdelkov

Iskanje

Namembnost

Linije

Izdelki za nego pri problematiki

- 30%

FIDERMA SUNFID obarvana krema ZF 50+

Obarvana krema SUNFID ZF 50+ nudi visoko zaščito pred soncem in je primerna za občutljivo in reaktivno kožo. Njena obarvana, mehka in vlažilna tekstura prekrije pigmentne nepravilnosti in koži daje enakomeren izgled. Zahvaljujoč njeni popolni formuli varuje pred prostimi radikali in pomaga preprečevati staranje kože zaradi prekomerne izpostavljenosti sončnim žarkom.

18,76 
- 30%

FIDERMA CLARIFID depigmentacijska sončna krema SPF 50+

FIDERMA  CLARIFID Depigmenting sunscreen SPF 50+, depigmentacijska sončna krema. Je posebna krema za sončenje za odpravljanje hiperpigmentacije. Njena formula zagotavlja zelo visoko zaščito pred žarki UVA in UVB, spodbuja zmanjševanje rjavih madežev, preprečuje njihov nastanek in deluje proti staranju kože. Z nanovejšimi zaščitnimi faktorji, fotostabilnimi in odlično odpornimi na vodo.

19,25 
- 30%

FIDERMA SUNFID brezbarvna krema ZF 50+

Izdelek s skrajšanim rokom - minimalni rok uporabe: 30.09.2024 Brezbarvna krema SUNFID SPF 50+ nudi zelo visoko zaščito pred soncem, in je namenjena zaščiti kože, zelo občutljivi za UVA in UVB sevanje. Zahvaljujoč mehki teksturi in vlažilnim lastnostim, je primerna za občutljivo kožo. Odporna je na vodo in pesek.

17,71