MSL PHARMA

KIWENO Vitamin D rapid test

29,50 

Test kiweno Vitamin D rapid test je hitri test za samotestiranje, s katerim določimo natančno vrednost vitamina D iz kapljice kapilarne krvi. Za testiranje potrebujete test kiweno Vitamin D rapid test ter dodatno še pametni telefon, ki pa ni priložen testu. Več o Kiweno Vitamin D hitrem testu lahko preberete tukaj.

Navodila za uporabo

 

Quantity

Opis

Test kiweno Vitamin D rapid test je testni komplet za kvantitativno imunološko določanje 25-hidroksivitamina D, skrajšano 25(OH)-vitamina D. Vrednost 25(OH)-vitamina D omogoča spremljanje stanja vitamina D in odkrivanje morebitnega pomanjkanja ali presežka. Ročni testni sistem je sestavljen iz testnega traku na osnovi protiteles, ki se imenuje tudi test na podlagi lateralnega vleka, in aplikacije za pametne telefone, razvite za vrednotenje testa. Test je in vitro diagnostični pripomoček in je namenjen za samotestiranje laikov, starih 18 let ali več. Pri osebah, mlajših od 18 let, lahko test izvede eden od staršev ali skrbnik.

V paketu so sestavine za izvedbo enega testiranja za enkratno uporabo.

Kratek povzetek navodil za uporabo (za ogled podrobnih navodil za uporabo kliknite tukaj):

 1. Pred uporabo preberite testu priložena Navodila za uporabo, ki so dodana na spletno stran podjetja MSL pharma, d. o. o.
 2. Namestite aplikacijo kiweno Vitamin D na vaš pametni telefon. Postopek na telefonu Vas bo vodil skozi kvalifikacijo naprave (po potrebi) in testiranje kamere.
 3. Odvzem vzorca: razkužite konico prsta; pustite, da se prst popolnoma posuši; se zbodete z lanceto; naredite večjo kapljico krvi; napolnite kapilarno cevko; s kapilarno cevko prebodete folijo na epruveti s pufrom, kapilarno cevko in epruveto močno pritisnite skupaj ter dobro premešajte.
 4. Testno kaseto odstranite iz folije. Odstranite pokrovček iz epruvete. Na vdolbinico za nanos vzorca (S) spustite 3 – 4 kapljice vzorca iz višine 1 cm.
 5. Na pametnem telefonu vklopite odštevalnik časa. Po 15 minutah bo telefon zapiskal.
 6. Sedaj imate na razpolago 2 minuti, da poskenirate tesno kaseto. Na telefonu se bo prikazala kvantitativna vrednost meritve 25(OH)-vitamina D.
 7. Poleg Navodil za uporabo vas vodi skozi postopek tudi aplikacija kiweno Vitamin D.

Za celoten postopek si vzemite 20 min časa, da neprekinjeno izvedete testiranje. Kot pri vseh laboratorijskih analizah elementov v krvi priporočamo, da tri dni pred opravljanjem vzorca ne jemljete prehranskih dodatkov (vitamina D).

Vsebina kompleta:

 • 1 testna kaseta, pakirana posebej, z vrečko s sušilom (v embalaži s testno kaseto je tudi vrečka s sušilom, zato da testna kaseta ne vpija vlage. Po odprtju embalaže vrečko s sušilom zavrzite).
 • 1 kartica za test kamere
 • 2 lanceti
 • 1 kapilarna cevka
 • 1 epruveta s pufrom
 • 1 čistilna krpica
 • 1 obliž

Dodatno potrebujete:
Pametni telefon z aplikacijo kiweno Vitamin D in internetno povezavo.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KIWENO Vitamin D rapid test”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni izdelki