MSL PHARMA
0
On Sale!

FIDERMA SUNFID brezbarvna krema ZF 50+

17,00 

Brezbarvna krema SUNFID SPF 50+ nudi zelo visoko zaščito pred soncem, in je namenjena zaščiti kože, zelo občutljivi za UVA in UVB sevanje. Zahvaljujoč mehki teksturi in vlažilnim lastnostim, je primerna za občutljivo kožo. Odporna je na vodo in pesek.

Na voljo tudi v fizičnih in spletnih lekarnah

Opis

Lastnosti: Brezbarvna krema SUNFID SPF 50+ nudi zelo visoko zaščito pred soncem, in je namenjena zaščiti kože, zelo občutljivi za UVA in UVB sevanje. Zahvaljujoč mehki teksturi in vlažilnim lastnostim, je primerna za občutljivo kožo. Odporna je na vodo in pesek.

Glavne učinkovine: Tinosorb S, damaščanska vrtnica, tokoferol acetat in vitamin E, Uniprotect® PT-3 (bioaktivni kompleks za zaščito kože pred oksidacijo, ki jo povzročajo UV-žarki), olje iz semen oslada (beli limnant, Limnanthes alba).

Navodilo za uporabo: Brezbarvno kremo SUNFID 50+ enakomerno nanesite na obraz in izpostavljene dele kože pred izpostavljanjem soncu. Nanos redno obnavljajte.

Volumen: 50 ml.

Dodatne informacije

Skrbnikova št. izdelka

FID-305

Glavne učinkovine

Tinosorb S, damaščanska vrtnica, tokoferol acetat in vitamin E, Uniprotect® PT-3 (bioaktivni kompleks za zaščito kože pred oksidacijo, ki jo povzročajo UV-žarki), olje iz semen oslada (beli limnant, Limnanthes alba).

Ocene

Za ta izdelek še ni ocen.

Bodite prvi, ki bo ocenil “FIDERMA SUNFID brezbarvna krema ZF 50+”