MSL PHARMA

Na voljo v fizičnih in spletnih lekarnah

Priljubljeni izdelki

Prikazovanje 1–8 od 36 rezultatov

KIWENO Vitamin D rapid test

Test kiweno Vitamin D rapid test je hitri test za samotestiranje, s katerim določimo natančno vrednost vitamina D iz kapljice kapilarne krvi. Za testiranje potrebujete test kiweno Vitamin D rapid test ter dodatno še pametni telefon, ki pa ni priložen testu. Več o Kiweno Vitamin D hitrem testu lahko preberete tukaj. Navodila za uporabo  

29,50 

FIDERMA HAIRFID utrjevalni šampon proti izpadanju las

FIDERMA HAIRFID fortifying shampoo - utrjevalni šampon, proti izpadanju las, okrepi lasišče in stimulira rast. HAIRFID utrjevalni šampon je poseben šampon za oslabljene lase, ki bodo verjetno izpadali. Lase intenzivno hrani, krepi in neguje, povečuje odpornost in zmanjšuje njihovo izpadanje. Vzroki so lahko različni: psiho-fizične napetosti, farmakološka zdravljenja, različne bolezni (avtoimunske bolezni, hiper ali hipotiroidizem, infekcijske bolezni), psihične travme, genetska predispozicija (višji nivo dihidrotestosterona in 5a-reduktaze - moški), drastične diete.

23,30 

FIDERMA CLARIFID depigmentacijska dnevna krema

FIDERMA CLARIFID Depigmentacijska dnevna krema, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz, roke, dekolte. Krema CLARIFID je posebej zasnovana za lokalno obdelavo hiperpigmentacij na koži. Njena formula zmanjšuje obstoječe rjave madeže in preprečuje nastanek novih hiperpigmentacij. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

28,00 

FIDERMA CLARIFID depigmentacijski čistilni gel

FIDERMA CLARIFID Depigmentacijski čistilni gel, za rjave (hiperpigmentirane) pege. Za obraz in telo. Je posebej zasnovan za kožne hiperpigmentacije. Njegova visokotehnološka formula ima posvetlitvene in nežne lastnosti pilinga in kožo pripravi na nadaljnjo depigmentacijsko nego. Vzroki so lahko različni: izpostavljenost soncu, hormonska neravnovesja, zdravila in fototoksičnost, poškodbe in poškodbe po vnetju (posledica aken, travm), genetska predispozicija, pomanjkanje vitaminov (zaradi avtoimunih bolezni, gastrointestinalnih motenj ...).

24,00 

FIDERMA HYDRAFID čistilni gel za suho in občutljivo kožo

HYDRAFID Cleansing gel, čistilni gel za suho in občutljivo kožo, za obraz in telo je posebej primeren za čiščenje suho, izrazito suhe in občutljive kože. Mešanica vlažilnih, pomirjujočih in mehčalnih sestavin obnovi kožo in ji vrača prožnost in elastičnost. Tekstura je kremna. Vzroki za nastanek suhe, izrazito suhe in občutljive kože so različni. Lahko so genetski (pomanjkanje filagrina), zaradi stika z določenimi kemikalijami, zaradi jemanja določenih zdravil, nezdravega življenjskega sloga ali neuravnotežene prehrane, hormonskih sprememb ali ekstremnih temperaturnih razlik.

23,00 
30%

FIDERMA SEBOFID Treatment spray – negovalno razpršilo (Akcija)

Minimalni rok uporabe: 30.09.2024 Negovalno razpršilo SEBOFID je namenjeno za seboroične luskaste spremembe na lasišču, poraščenih delih telesa in na ostalih delih telesa. Njegova sestava nevtralizira prekomerni sebum, srbenje in rdečico ter tako daje hiter občutek ugodja.

15,40 

FIDERMA HAIRFID losjon proti izpadanju las – brez spiranja

FIDERMA HAIRFID losjon proti izpadanju las - brez spiranja. Hrani, krepi in spodbuja rast. Za lasišče. Je stimulativna in poživljajoča nega, ki zmanjšuje izpadanje las. Zaradi izbranih sestavin in popolne formule krepi, poživlja in obnavlja lase ter zmanjšuje njihovo izpadanje. Vzroki so lahko različni: psiho-fizične napetosti, farmakološka zdravljenja, različne bolezni (avtoimunske bolezni, hiper ali hipotiroidizem, infekcijske bolezni), psihične travme, genetska predispozicija (višji nivo dihidrotestosterona in 5a-reduktaze - moški), drastične diete.

33,00 

FIDERMA VIT-GO krema za uravnavanje depigmentacije

FIDERMA VIT-GO je krema za uravnavanje depigmentacije, za obraz in telo. Krema za uravnavanje depigmentacije VIT-GO je bogata s snovmi, ki imajo antioksidativne lastnosti. Njena formula ščiti kožo pred oksidativnim stresom, pospešuje odstranjevanje toksinov in pomaga vzpostaviti ravnovesje kožnega metabolizma. Koža jo odlično prenaša. Krema je enostavna za uporabo in se hitro vpije.

35,64 

DOSTAVA NA DOM

Za vse izdelke v trgovini

KOŽI PRIJAZNI IZDELKI

Skrbimo za vaše zdravje.

DERMATOLOŠKO TESTIRANO

Varnost izdelkov je znanstveno potrjena

VARNO PLAČEVANJE

S kreditnimi karticami in bančnimi nakazili

Instagram galerija